Mellbygatans erbjuder catering för såväl privatpersoner som för företagskunder. Mingel, firmafest, representationsmiddag, bröllop, student, eller någonting annat - Vi löser det mesta utefter dina behov och bollar gärna idéer med dig eller föreslår ett koncept utifrån din budget. Inga uppdrag är för små.
Önskar du 1-2-3 rätters à la carte som catering så skapar vi menyer för detta utefter säsong. Se även några exempel på buffémenyer längre ned.
Om ni behöver ett ställe för er själva, exempelvis för representation med kunder, ett födelsedagsfirande, eller när du helt enkelt bara vill ha middag med ett lite större sällskap och inte får plats hemma runt matbordet, - då har vi lösningen: Boka Gårdhuset i trädgården som Chambre Separée. Här finns plats för upp till 30 personer beroende på arrangemang.
För en extra trevlig hemmakväll kan du boka ”A chef in your kitchen” där vi kommer hem till dig, eller till ditt företag för en så kallad ”kitchen-take-over”, där du lugnt kan njuta av kvällen som om du vore en gäst hemma hos dig själv.
Grönsallad, kall ostpaj på lagrad ost från Sivans Osthandel, caesardressing, italiensk potatissallad, Coppa (italiensk saltad och lufttorkad karré), örtmarinerad kycklingfilé.
(Denna har vi alltid saker hemma till och kan göra med kort varsel)
Smör, lagrad ost från Sivans Osthandel, focaccia, kall sås på vitlök & örter, grönsallad med körsbärstomater & rödlök, potatissallad med fetaost & rostad röd paprika, citrongravad gösfilé, varmrökt laxfilé, grillad fläskytterfilé med vitlök & örter.
Focaccia, hummus, lagrad ost från Sivans Osthandel, selleri & morotsstavar, marinerade oliver, pesto, tomat & mozzarellasallad, potatissallad med fetaost & kapris, fänkålssallad med bacon & tryffelolja, marinerade svartrötter med parmesan & balsamvinäger, potatiscrème smaksatt med vit tryffelolja, salami, Coppa (italiensk saltad och lufttorkad karré), vånggrillad vildsvinsstek.
Smör, lagrad ost från Sivans Osthandel, focaccia, grönsallad med körsbärstomater & rödlök, Caesardressing, chili- & avokadosalsa, mjölksyrad vitkål från Ubsola trädgård, potatissallad med fetaost & rostad röd paprika, aprikos & getostsallad med rostade pumpafrön & ruccola, varmrökt laxfilé, citrongravad gösfilé, rökt viltkött, grillad rostbiff av älg eller hjort från Kinnekulle.
Vi komponerar även bufféer efter dina önskemål, exempelvis amerikansk grillbuffé, grekisk eller spansk buffé osv. Önskar du en-, två-, eller trerätters à la carte som catering så skapar vi även menyer för detta utefter säsong.
Välkommen med din förfrågan!
Öppettider
Lunch:
Måndag - Fredag, 11:00 - 14:00
À la carte:
Onsdag - torsdag, 17:00 - 22:00 (köket stänger 21:00)
Fredag - Lördag 17:00 - 00:00 (köket stänger 22:00)